Producten

Vrijblijvend Voorstel kan u vrijblijvende voorstellen doen voor verschillende vaste lasten. Er is gebleken dat er op onderstaande vaste lasten grote besparingen te realiseren zijn. Daarom kunnen we momenteel voor deze lasten vrijblijvend een voorstel voorleggen.

Energie

Per 1 januari 2002 is de energiemarkt voor zakelijke afnemers uit het middensegment vrijgegeven en per 1 juli 2004 voor de zakelijke afnemers uit het klein-segment. De liberalisering is tot stand gekomen om de prijsconcurrentie tussen energieleveranciers te bevorderen en bedrijven (meer) keuzevrijheid te geven. Energieleveranciers proberen het switchen te stimuleren met uiteenlopende aanbiedingen. Als ondernemer volgt u niet dagelijks de energiemarkt en heeft u grote kans dat u te veel betaalt voor uw energie.

Energieleveranciers kunnen zich op de volgende punten onderscheiden van elkaar:
• Leveringstarief (kWh elektriciteit / M3 gas)
• Korting (wordt vaak aan het einde van de looptijd uitgekeerd)
• Contractduur (vast/variabel en looptijd)
• Vastrecht (abonnementsgeld wat u per maand betaalt per product)
• Groen/grijs
• Voorwaarden
Vrijblijvend Voorstel volgt de ontwikkelingen in de energiemarkt en onderhandelt met aanbieders gunstige voorwaarden en tarieven uit. Dit aanbod, met een daarbij behorende toelichting, leggen wij vrijblijvend aan u voor.

Telecom

Het aanbod in vaste- en mobiele telefonie in Nederland is enorm. Door gebruik te maken van aanbiedingen die bij de persoonlijke situatie passen en/of nieuwe technieken, zoals bellen via internet, kunnen er enorme besparingen gerealiseerd worden. Afhankelijk van uw wensen leggen wij vrijblijvend een passend voorstel voor wat wij uiteraard toelichten.
Voorbeeld
Vrijblijvend Voorstel ontving een verzoek van een handelsorganisatie die 14 accountmanagers door heel Europa had werken. Door het vele bellen in Nederland maar ook naar en in het buitenland was de gemiddelde telefoonrekening per medewerker ruim € 325,- exclusief btw. Vrijblijvend Voorstel adviseerde een ‘onbeperkt bellen, sms’en en data in Europa’ abonnement waardoor de telefoonrekening per medewerker per maand een vast bedrag werd van minder dan € 75,- exclusief btw, een besparing van ruim € 40.000,- per jaar!


Vrijblijvend Voorstel houdt de markt in de gaten en wil haar aanbod graag uitbreiden. Heeft u suggesties, dan horen wij die graag!
Copyright © Vrijblijvend Voorstel. All rights reserved.
Copyright © Vrijblijvend Voorstel. All rights reserved.